JOBS
CHEF DE PARTIE WARM
WIE ZIJN WIJ:
Chez Clément is een authentieke, rustieke brasserie gelegen in het landelijke Genval. Al 3 generaties lang, sinds 1973, dompelen we onze gasten onder in een hartelijke, ongedwongen en gezellige ambiance. Voor onze talrijke vaste gasten is Chez Clément een tweede thuis waar ze royaal in de watten gelegd worden. Onze keuken – gerenommeerd om haar copieuse en delicieuse gerechten – wordt al 25 jaar geleid door chef Vincent-Frédéric de Laloy. Verfijnde, typisch belgische brasseriegerechten worden aangevuld met seizoenssuggesties – alles huisgemaakt, kraakvers en volgens de regels van de kunst bereid met lokale produkten van topkwaliteit.
JOUW TAKEN:
- Als ambassadeur van Chez Clément, onze gasten samen met je collega’s een hartverwarmende en smaakvolle ervaring bezorgen.
- De activiteiten in de warme keuken correct organiseren en uitvoeren – onder supervisie van de chef.
- De mise en place bereiden (cuisson pasta, aardappelen, groenten, … / schoonmaken en versnijden van vlees en vis / warme basisbereidingen maken, …).
- Bijdragen aan het goede verloop van de service: de aanwijzingen van de chef opvolgen –anticiperen op tekorten en herbevoorraden – de warme gerechten correct bereiden en tijdig doorgeven.
- De netheid en de orde in de keuken bewaren – keukenmateriaal en -toestellen gebruiken en onderhouden zoals het hoort – checklisten met de dagelijkse en wekelijkse schoonmaaktaken opvolgen.
- De geleverde goederen correct ontvangen, controleren en stockeren – de voorraden opvolgen en communiceren aan de chef.
- De hygiëneregels respecteren (HACCP: persoonlijke hygiëne – houdbaarheidsdata – FIFO – temperatuur – …).
ONZE VERWACHTINGEN:
- Je bent klantgericht: je houdt ervan om klanten te verwennen met heerlijke gerechten.
- Je bent stressbestendig: je houdt het hoofd koel op drukke momenten of bij problemen.
- Je hebt een positieve ingesteldheid: je staat open voor feedback en opmerkingen – bij problemen zoek je mee naar een oplossing – je bent collegiaal – je neemt je verantwoordelijkheden ter harte.
- Je werkt zelfstandig, netjes, georganiseerd en snel volgens hoge standaards.
- Je hebt oog voor kwaliteit en detail (versheid ingrediënten, correcte bereidingen, mooie presentatie …).
- Ervaring: goesting om te leren en te werken is een absolute must, relevante ervaring of opleiding is mooi meegenomen.
- Talenkennis: NL of FR of ENG.
ONS AANBOD:
- Een gevarieerde job waar kwaliteit voorop staat.
- Een familiale werkomgeving met een ongedwongen en menselijke aanpak.
- Een supertof team van anciens en jong geweld – met een hart voor onze gasten.
- Een gerenoveerde keuken.
- Impact: jouw inzet in de keuken maakt het verschil voor onze gasten en voor Chez Clément.
Ook jij kan je steentje bijdragen aan het hooghouden van onze reputatie als topbrasserie.
- De mogelijkheid tot bijleren en doorgroeien met een chef die over een schat aan ervaring en kennis beschikt.
- Een voltijds contract van onbepaalde duur en een aantrekkelijk loon.
- 5 dagen per week
- Een flexibel uurrooster dat zoveel mogelijk rekening houdt met ieders wensen.
INTERESSE?
Stuur je CV en motivatiebrief
naar
job@brasseriechezclement.be