GROEPSMENU'S

MENU'S

MENU À 30€ / PERSONNE
(hormis les jeudis soirs)

Plats
· Filet de bar Victoria aux crevettes grises
· Filet américain haché minute, préparé ou tartare
· Pain de viande, stoemp et légumes
· Penne aux aubergines et courgettes, coulis de tomate et mozzarella

Desserts
· Gâteau fondant au chocolat
· Colonel (sorbet citron arrosé de Vodka)

MENU À 38€ / PERSONNE

Voorgerechten
- Scampi's met knoflook
- Toast met Parijse champignons, knoflook en room
- Knapperige verse geitenkaas met gekarameliseerde appels

Hoofdgerechten
- Zeebaarsfilet met grijze garnalen
- Biefstuk met « beurre maître d’hôtel »
Supplement saus naar keuze 3.80 €
(bearnaise, choron, zwarte peper, roquefort, dijonnaise, archiduc)
- Gehaktbrood, stoemp en groenten
- Penne met aubergine en courgettes, tomatencoulis en mozzarella

MENU À 45€ / PERSONNE

Voorgerechten
- Scampi's met knoflook
- Toast met Parijse champignons, knoflook en room
- Knapperige verse geitenkaas met gekarameliseerde appels

Hoofdgerechten
- Zeebaarsfilet met grijze garnalen
- Biefstuk met « beurre maître d’hôtel »
Supplement saus naar keuze 3.80 €
(bearnaise, choron, zwarte peper, roquefort, dijonnaise, archiduc)
- Gehaktbrood, stoemp en groenten
- Penne met aubergine en courgettes, tomatencoulis en mozzarella

Desserts
· Gâteau fondant au chocolat
· Colonel (sorbet citron arrosé de Vodka)


DRANKKAART

MENU VOOR 15€ / PERSOON

· ½ bouteille de vin (blanc, rouge, rosé) / pers.
· ½ bouteille d’eau / pers.

MENU VOOR 25€ / PERSOON

- 1 glas cava / persoon (aperitief)
- ½ fles wijn (wit, rood, rosé) / persoon
- ½ fles water / persoon
- 1 koffie / persoon

MENU VOOR 30€ / PERSOON

- 1 glas cava / persoon (aperitief)
- ½ fles wijn (wit, rood, rosé) / persoon
- ½ fles water / persoon
- 1 alcoholische koffie (Irish, enz...) / persoon