GROEPSMENU'S
MENU'S
MENU À 30€ / PERSONNE
(hormis les jeudis soirs)
Plats
· Filet de bar Victoria aux crevettes grises
· Filet américain haché minute, préparé ou tartare
· Pain de viande, stoemp et légumes
· Penne aux aubergines et courgettes, coulis de tomate et mozzarella
Desserts
· Gâteau fondant au chocolat
· Colonel (sorbet citron arrosé de Vodka)
MENU À 38€ / PERSONNE
Voorgerechten
- Scampi's met knoflook
- Toast met Parijse champignons, knoflook en room
- Knapperige verse geitenkaas met gekarameliseerde appels
Hoofdgerechten
- Zeebaarsfilet met grijze garnalen
- Biefstuk met « beurre maître d’hôtel »
Supplement saus naar keuze 3.80 €
(bearnaise, choron, zwarte peper, roquefort, dijonnaise, archiduc)
- Gehaktbrood, stoemp en groenten
- Penne met aubergine en courgettes, tomatencoulis en mozzarella
MENU À 45€ / PERSONNE
Voorgerechten
- Scampi's met knoflook
- Toast met Parijse champignons, knoflook en room
- Knapperige verse geitenkaas met gekarameliseerde appels
Hoofdgerechten
- Zeebaarsfilet met grijze garnalen
- Biefstuk met « beurre maître d’hôtel »
Supplement saus naar keuze 3.80 €
(bearnaise, choron, zwarte peper, roquefort, dijonnaise, archiduc)
- Gehaktbrood, stoemp en groenten
- Penne met aubergine en courgettes, tomatencoulis en mozzarella
Desserts
· Gâteau fondant au chocolat
· Colonel (sorbet citron arrosé de Vodka)
DRANKKAART
MENU VOOR 15€ / PERSOON
· ½ bouteille de vin (blanc, rouge, rosé) / pers.
· ½ bouteille d’eau / pers.
MENU VOOR 25€ / PERSOON
- 1 glas cava / persoon (aperitief)
- ½ fles wijn (wit, rood, rosé) / persoon
- ½ fles water / persoon
- 1 koffie / persoon
MENU VOOR 30€ / PERSOON
- 1 glas cava / persoon (aperitief)
- ½ fles wijn (wit, rood, rosé) / persoon
- ½ fles water / persoon
- 1 alcoholische koffie (Irish, enz...) / persoon